Foto:autoblog.md/

Ambasada României: procedura obținerii acordului pentru depunerea jurământului nu a fost reluată

Procedura privind obținerea acordului de depunere a jurământului de credință față de România, la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie (ANC),deocamdată nu a fost reluată. Anunțul a fost făcut de către Ambasada României în Republica Moldova .

„Ambasada roagă toate persoanele interesate să NU se mai prezinte în fața sediului Secției consulare (str. Grigore Ureche nr. 2), întrucât toate procedurile se vor desfășura pe bază de programare, așa cum se va comunica în curând. Procedura privind obținerea acordului de depunere a jurământului de credință față de România pentru sesiunile planificate în lunile noiembrie și decembrie 2020 nu a fost reluată”, se arată în comunicatul Ambasadei.

Informațiile de interes vor fi publicate pe site-ul Ambasadei, pe pagina de Facebook și la avizier”, se arată în mesajul Ambasadei României la Chișinău.

În aceste condiții, reprezentanții instituției menționează că vor comunica în scurt timp procedura, de îndată ce vor fi primite toate informațiile necesare de la autoritățile competente din România.

Dosar Media

Ai o noutate?