Colaj: Dosar Media

Ce spune data nașterii despre candidații la prezidențiale – unii sunt protectori, alții impulsivi și materialiști

Pentru fotoliul de președinte luptă opt candidați. Potrivit Zodiacului European, în cursă sunt trei Lei, doi Scorpioni, un Vărsător, o Fecioară și un candidat este născut sub semnul zodiacal  – Gemeni.

Deși sunt tocmai trei candidați născuți sub semnul zodiacal al leului, de exemplu, data nașterii îi face să fie diferiți. La fel e și în cazul celor doi Vărsători.

Renato Usatîi este născut pe 4 noiembrie – Scorpion

Nativii zilei de 4 noiembrie au talentul de a stârni controverse. Ei sunt extrem de stimulatori atât în vorbă, cat și în faptă. În familiile lor și în cercurile sociale ei au tendința de fi membri dominanți și prețioși.

Igor Dodon este născut pe 18 februarie – Vărsător

Potrivit Zodiacului European, persoanele născute pe 18 februarie pot deveni nerăbdătoare să aibă grijă de gospodărie, să întrețină proprietăți sau să se implice în afaceri. Datorită atitudinii distante sau superioare, ei pot stârni gelozia sau dușmănia celorlalți.

Maia Sandu este născută pe 24 mai – Gemeni
Nativii zilei de 24 mai conviețuiesc într-o lume plina de idei, de obicei idei foarte expansive privitoare la problemele de anvergură. Totuși, când este necesar, ei se vor concentra în mod intenționat asupra unei chestiuni presante. Trebuie sa evite să devina dictatoriali, aroganți și sa-și tempereze atitudinea față de ceilalți. Ei vor reuși cu succes acest lucru daca își vor dezvolta un simț al umorului sănătos.

Tudor Deliu este născut pe 29 octombrie – Scorpion

În general, indiferent de situația în care se afla, cei născuți în această zi manifestă dorința unei noi abordări și aducerea unor idei noi în munca lor. Vor face o evaluare rapida a metodelor de a face mai bine un anumit lucru. Persoanele născute pe data de 29 octombrie sunt foarte atente și țin foarte mult la familiile și prietenii lor. De obicei, sunt foarte protectori, își asuma și iși duc la bun sfârșit responsabilitățile familiale.

Dorin Chirtoacă este născut pe 9 august – Leu

Persoanele născute pe 9 august pot fi un real punct de sprijin pentru cei care se bazează pe ele. Manifestă calități extraordinare atunci când lucrează în echipă. Sunt capabili să facă toate eforturile cerute de grupul din care fac parte.

Andrei Năstase  este născut pe 6 august – Leu

Persoanele născute pe data de 6 august vor face schimbări atât de rapide în viața lor, încât aceste schimbări ii vor afecta pe colegi, pe membrii familiei și pe prieteni. Oamenii din jurul nativilor vor putea să facă fata schimbărilor cu mare greutate.

Octavian Țîcu este născut pe 21 august – Leu   

Persoanele născute pe data de 21 august sunt indivizi foarte interiorizați, ei doresc sa fie lăsați în pace, dar rareori își permit acest lux. Mulți dintre cei născuți pe 21 august consideră ca este normal să ascundă de ceilalți sentimentele, gândurile și ideile profunde, cu excepția celor în care pot avea încredere deplină.

Violeta Ivanov este născută pe 15 septembrie – Fecioară

Persoanele născute pe 15 septembrie își doresc foarte mult să aibă o poziție foarte bine definită. Indiferent dacă aceasta poziție este una modestă sau una expansivă. Au extraordinară calitate de a se putea concentra și specializa pe un anume domeniu. Materialismul și toate formele lui reprezintă o atracție foarte mare pentru toți cei născuți în această zi.

Dosar Media

Ai o noutate?