Foto:capital.ro

Ce se întâmplă la PRO TV? Surpriză de proporții la ”Vocea României”

PRO TV  a decis să le facă fanilor o surpriză pe 1 Decembrie. Nu este vorba despre un nou sezon, dar de o ediție specială.

Producătorii emisiunii de succes de la PRO TV au decis să realizeze o ediție specială, care va rula pe post pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, care coincide cu ziua postului PRO TV.

Cel mai urmărit post TV din România împlinește 25 de ani de existență și, cu această ocazie, cei de la „Vocea României” vor face o ediție specială, care se va numi „Reuniunea”, o emisiune cu mulți invitați speciali, așa cum anunță Irina Rimes și Smiley în câteva promo-uri publicate pe pagina oficială de Instagram a show-ului de pe PRO TV.

Sezonul 10 al emisiunii de talente a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus și nu este preconizat că va reveni înainte de 2021, deși înscrierile au început deja, pe site-ul oficial al showului.

Irina Rimes și Smiley au pregătit câte un filmuleț, pe care le-au postat pe pagina oficială a showului ”Vocea României”, în care promit o ediție plină de surprize și de voci excepționale.

Andra apare și ea într-un clip în care anunță ”Reuniunea” de pe 1 decembrie, ceea ce ne dă de gândit că vom revedea mulți dintre mentorii din sezoanele trecute.

Altfel, ne putem aștepta să îi revedem și pe Adrian Despot și Marius Moga, pe lângă Tudor Chirilă, Smiley, Horia Brenciu și Irina Rimes.

Vocea României este după „Românii au talent” cel mai urmărit reality show de talente din televiziunea din România. Formatul internaționat „The voice” a fost adus de Pro TV în România, la scurt timp după ce a apărut emisiunea „Românii au talent”.

În cele nouă sezoane de Vocea României, cele mai multe premii câștigate i-au aprținut juratului Tudor Chirilă. Din juriul emisiunii fac parte Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu. Din juriu au mai făcut parte și Loredana Groza, care a plecat la Antena 1 și Andra, în prezent jurat la Românii au talent.

 

Dosar Media

Ai o noutate?