Ce se întâmplă la frontieră: Călătorii, atenționați

Poliția de Frontieră atenționează călătorii despre faptul că la la PTF Sculeni se atestă un flux majorat de mașini pe direcția ieșire din Moldova, intrare în România.

În acest sens, Poliția de frontieră apelează la înțelegerea și răbdarea călătorilor, sugerând preselectarea prealabilă a unui alt punct de trecere a frontierei.

„Rugăm, din timp, să se aleagă alt punct de trecere a frontierei pentru a exclude o supraîncărcare a PTF Sculeni, în care se lucrează la jumătate din capacitate pe motivul reconstrucției”, menționează Poliția de Frontieră.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 59 584 traversări, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de intrare în Republica Moldova – 33 479 traversări persoane.

Cea mai „activă” frontieră a fost cu România – 35 423 traversări, iar 13 886 treceri au fost semnalate în punctele de trecere situate la granița moldo – ucraineană și alte 10 275 – frontiera aeriană. 

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei rămân a fi:
# PTF Leușeni – 15 145 traversări persoane;
# PTF Aeroportul Chișinău – 10 275 traversări persoane;
# PTF Sculeni – 7 382 traversări persoane;
# PTF Cahul – 5 564 traversări persoane;
# PTF Otaci – 5 460 traversări persoane;
# PTF Giurgiulești – Galați – 3 426 traversări persoane.facebook sharing button Sharetwitter sharing button Tweetpinterest sharing button Pin

Dosar Media

Ai o noutate?