Ce se întâmplă cu ”Facebook Messenger” – utilizatorii se plâng că nu pot trimite și primi mesaje

Facebook Messenger întâmpină mari probleme joi, 10 decembrie. Utilizatorii se plâng că nu pot trimite sau primi mesaje. De asemenea, sunt probleme și cu notificările, scrie playtech.ro.

Potrivit site-ului downdetector.ro, problemele au apărut încă de la primele ore ale dimineții și s-au înmulțit spre orele prânzului. Nu e clar deocamdată dacă problema apare doar pe telefoane sau există ceva dificultăți și-n varianta desktop.

Din când în când, rețelele administrate de Facebook întâmpină probleme, dar, de regulă, ele sunt rezolvate rapid. Sunt și situații mai grave, precum cea din aprilie 2019, când Facebook, Messenger și Instagram au picat în același timp. A fost una dintre rarele situații când toate rețelele au picat simultan. Nu puteai accesa nici Facebook, nici Messenger și nici Instagram. Iar această situația a durat mai multe ore, lucru extrem de rar pentru rețeaua lui Mark Zuckerberg.

În trecut, printre problemele semnalate de utilizatori se numără imposibilitatea de a trimite și primi mesaje, unii spuneau chiar că nu le văd și nici de notificări nu putea fi vorba.

Dosar Media

Ai o noutate?