Foto: gov.md

Ce s-a întâmplat de fapt la bordul aeronavei de pe cursa Chișinău-Tel Aviv, de ce zborul a fost anulat

Cetățenii care au creat haos la bordul avionului de pe cursa Chișinău-Tel Aviv sunt cetățeni ai Statului Israel. Poliția de Frontieră a venit cu precizări și examinează toate circumstanțele cu privire la acest caz, iar despre acest incident a fost informată Ambasada Statului Israel în Republica Moldova.

Potrivit Poliției de Frontieră, cazul de tulburare a ordinii publice la bordul aeronavei a avut loc, ieri, în jurul orei 21:40, fiind nevoie de intervenția polițiștilor de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău.

“Din motive de securitate, căpitanul aeronavei a luat decizia anulării rutei, fapt care a stârnit nemulțumirea pasagerilor, patru dintre aceștia – cetățeni ai Statului Israel, ar fi devenit agresivi și ar fi pornit o ceartă la bordul aeronavei. În context, a fost solicitată interventia polițiștilor de frontieră pentru stabilirea ordinii publice și asigurarea debarcării pasagerilor în siguranță, dar și returnarea în zona de sosiri a Aeroportului Internațional Chișinău”, a explicat Poliția de Frontieră.

Nu este pentru prima data când la bordul aeronavelor din Moldova au fost înregistrate incidente.

Dosar Media

Ai o noutate?