Foto: canva.com

Ce prezic astrele: cum va fi 1 noiembrie pentru candidații la prezidențiale

Ce prezic astrele: cum va fi 1 noiembrie pentru candidații la prezidențiale. Duminică este o zi în care vom învăța din greșeli și ne vom realiza obiectivele la care lucrăm de mai mult timp. Este o zi a deciziilor, a schimbărilor și a transformărilor, spun astrele. Haideți să vedem ce le prezic astrele și candidaților la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Ce prezic astrele pentru candidații la prezidențiale

Tudor Deliu și Renato Usatîi sunt născuți sub semnul zodiacal Scorpion. Preocupările zilei de 1 noiembrie sunt cele legate de aspecte ce țin de cămin și de familie. Sfatul astrelor este să preia inițiativa, să nu mai aștepte ca ceilalți să decidă. În plus, daca au nevoie de ajutorul celor dragi, ar fi bine să comunice exact ceea ce-și doresc ca ceilalți să facă.

Pentru Maia Sandu, care este născută sub semnul zodiacal Gemeni, cuvintele care ar descrie cel mai bine această zi sunt: lupta, competitivitate, pragmatism, analiza, strategie, planificare. Cei născuți în zodia Gemeni, în această zi sunt războinici și foarte focusați. Și-au stabilit unele obiective și nu te se vor lăsa până nu le bifeazp pe toate.

Igor Dodon este Varsator. Astrele le recomandă celor din zodia Vărsător să mizeze pentru comunicare în această zi, iar astfel vor reuși să aplaneze orice urmă de îndoială sau început de conflict din partea anumitor persoane.

Octavian Țîcu, Andrei Năstase și Dorin Chirtoacă sunt Leii acestei competiții. Pentru ei aceasta zi este una buna pentru a-și regândi planurile, a-și reanaliza obiectivele, dar și pentru a-și regăsi resursele!

Violeta Ivanov este născută sub semnul zodiacal Fecioara. Pentru cei născuți sub acest semn zodiacal, 1 noiembrie este despre comunicare, despre joc, distracție și plăceri. Este un cadru astral bun pentru a-și îmbunătăți relația sentimentală, dar și pentru a petrece mai mult timp cu copiii.

Dosar Media

Ai o noutate?