Câți ani are Irina Rimes – Artista își sărbătorește ziua de naștere

Artista se bucură de aprecierea a mii de fani și a fost asaltată cu o mulțime de urări de bine încă de la primele ore ale dimineții. Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a venit în București după ce a participat la concursul „Fabrica de staruri” din țara natală.

Artista s-a născut în satul Izvoarele din Republica Moldova și a compus și scris piese pentru mulți colegi de breaslă. Irina Rimes este dedicată 100% muzicii, iar asta a ajutat-o să ajungă o cântăreață de renume.

Însă, aceasta a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru a ajunge artistul complet de azi: „Eforturile au fost pe măsura răsplatei. Poate uneori am renunțat la timpul petrecut cu familia, alteori la cel cu prietenii. Nu puține au fost dățile când am renunțat la diverse activități pe care mi le plănuiam, însă totul cu scopul de a mă dedica 100% carierei muzicale. Dar răsplata a fost pe masură, deci nu regret nimic.”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp, conform viva.ro.

Cum și-a început dimineața Irina Rimes

Irina Rimes a sărbătorit primele ore la 31 de ani pe scenă, acolo unde artista se simte cel mai bine.

Aceasta a concertat la Cernavodă și le-a promis fanilor că va lansa pe parcursul zilei de 22 august 2022, o nouă variantă a melodiei „Acasă”: „#cadou de ziua mea”, a scris Irina pe Instastory. Totodată, cântăreața de peste Prut a transmis în urmă cu câteva ore că îi este dor de casă, iar în timp ce asculta versurile de la piesa „Acasă” a transmis: „Ce mișto este să ai o piesă care să descrie starea ta de spirit pe moment și să fie și a ta, scrisă de tine.”

Artista este una dintre cele mai ascultate și apreciate cântărețe de la noi

Irina Rimes este un artist complet cu o mulțime de piese difuzate la radio și sute de mii de fani. Însă, chiar dacă se află pe val, Irina a rămas același om modest, cu suflet curat, care cântă și trăiește prin muzică. Simplitatea și sinceritatea sa au fost mereu apreciate de public și conform spuselor sale, speră să rămână aceeași persoană mereu. Totodată, artista nu se consideră un om de neatins, urcat pe un piedestal și spune că are o relație ciudată cu celebritatea.

„Relația mea cu celebritatea este una ciudățică, succesul este greu de gestionat, încă învăț să fac asta. Nu m-am considerat niciodată această persoană urcată pe un piedestal, unde nu mă poate atinge nimeni și nimic. Indiferent de anvergura succesului pe care îl am, sufletul meu este același, dragostea față de viață, în forma ei cea mai simplă, rămâne aceeași.

Niciodată n-am lăsat lucrurile negative din exterior să-mi influențeze drumul, niciodată n-am prins ură pentru cineva, n-am fost rea voit, n-am făcut niciunui om rău din dorința de a face rău. Cu această filosofie merg la drum și sper să nu cad într-o capcană a vulnerabilităților și să se nască vreun sentiment negativ în sufletul meu, pentru că mă va încurca.”, a mai declarat Irina Rimes, citează aceeași sursă.

sursa: www.viva.ro

Dosar Media

Ai o noutate?