Beer Mania – Cei mai buni producători autohtoni de bere își vor da întâlnire în Parcul Afgan

iTicket te invită pe 6 și 7 august să descoperi universul berii artizanale, cu multitudinea lui de gusturi și culori, la Beer Mania. Aventurează-te într-o căutare a combinației de vis și descoperă zeci de arome unice și intense, obținute conform unor rețete exclusive, din materie primă aleasă cu grijă. De la eveniment nu vor lipsi deliciile culinare, care se vor asocia perfect cu berea de calitate. 

Vei avea ocazia sa alegi dintr-o varietate de burgeri, gustări afumate, costițe BBQ la grătar, pizza, sushi și multe alte gustoșenii. 

Cei mai buni producători autohtoni de bere craft și nu doar, își vor da întâlnire în Parcul Afgan, pentru ca să-ți ofere o experiență gastronomică memorabilă.   

Evenimentul va culmina cu câte un concert LIVE alături de Gândul Mâței pe 6 august și EMAA pe 7 august.

Ca de fiecare dată, pe vizitatori îi așteaptă o mulțime de concursuri, activități distractive și surprize, iar atmosfera incendiară va fi asigurată de DJ NAD.

Profită de intrarea LIBERĂ și vino alături de cei dragi pe 6 și 7 august, începând cu ora 11:00, în Parcul Afgan să petrecem un weekend fantastic împreună.

Iată cum a fost la prima ediție: https://www.youtube.com/embed/1jkRNxI4Hoo

Detalii: iticket.md   

Dosar Media

Ai o noutate?