Au luptat cu albinele – Intervenție neobișnuită a pompierilor la o grădiniță din Chișinău

Intervenție neobișnuită a pompierilor la o grădiniță din Chișinău. Salvatorii au fost solicitați în după – amiaza zilei de 10 iunie să intervină la grădinița nr.150 din strada Matei Basarab a Capitalei.

Intervenția neobișnuită a pompierilor a fost necesară întrucât mai multe albine a pătruns în blocul instituției, iar insectele puteau să înțepe copiii din grădiniță.

”Solicitarea la serviciul 112 a fost făcută de administrația instituției, care a comunicat că stupii de albine au apărut în elementele construcției, unde anterior a fost proiectat un geam. La fața locului pentru misiune a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri sectorul Râșcani al mun. Chișinău, care echipați corespunzători au coborât stupii cu insecte”, anunță IGSU într-un comunicat de presă.

Albinele au fost preluate de un apicultor din localitatea Dănceni care a organizat condiții speciale pentru transportarea acestora în siguranță.
În urma intervenției efectuate nimeni nu a avut de suferit. În caz de situații de risc, IGSU îndemnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112.

Dosar Media

Ai o noutate?