Atenție, părinți! VIDEO 18+// Un bărbat reținut de poliție, ar fi încercat să ademenească cu 500 de lei două copile de 10 ani pentru raporturi sexuale

Un bărbat de 51 de ani a fost reținut ieri de poliție, după ce ar fi încercat să ademenească două copile de 10 ani să întrețină raporturi sexuale, contra sumei de 500 de lei, scrie jurnal.md

Totul s-a întâmplat aseară, pe strada Nicoale Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei. Bărbatul ar fi fost auzit de un trecător cum discuta cu cele două fete.

„Când a văzut că a fost observat a încercat să fugă, dar în suportul bărbatului care l-a văzut a intervenit un coleg de-al nostru care se afla în afara orelor de serviciu și își plimba copilul. Aceștia l-au prins și au anunțat imediat Poliția. Individul are 51 de ani și a fost anterior judecat pentru fapte similare”, informează poliția.

Pe acest caz au fost pornite două cauze penale pentru acțiuni perverse și ademenirea minorilor în scopuri sexuale. Poliția îndeamnă părinții să discute cu copiii despre asemenea acțiuni și să-i învețe cum trebuie să procedeze în asemenea situații.

Atenție! Limbaj licențios 18+

Dosar Media

Ai o noutate?