Atenție! În această seară, după ora 21 00, traficul rutier pe un tronson al bulevardului Ștefan cel Mare va fi suspendat

Traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzii Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și străzii A. Pușkin (Piața Marii Adunări Naționale) va fi suspendat începând de astăzi, 12 mai, ora 21.00, până pe 15 mai, ora 08.00.

Potrivit Primăriei Chișinău, măsura a fost luată în legătură cu organizarea și desfășurarea unei întruniri social-culturale consacrate Zilei Europei și difuzării transmisiunii Eurovision 2023, organizate de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

Transportul public care traversează Piața Marii Adunări Naționale va fi redirecționat pe străzile adiacente. Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34 – vor circula pe str. București (tur-retur). Autobuzele de pe rutele nr. 9, 26 și 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. Cele de pe ruta nr. 5: de pe str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de autobuz nr. 9, 11, 46 sunt stabilite de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, Mit. G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Dosar Media

Ai o noutate?