Foto: facebook/Liliana Pușcașu

A plecat după ciuperci și a dispărut: o copilă de 12 ani este căutată de salvatori și polițiști

UPDATE 18:15 Fata de 12 ani care împreună cu părinții a plecat la strâns ciuperci într-o pădure din raionul Șoldănești și a dispărut în acestă după-amiază a fost găsită. Aceasta este bine și în afara oricărui pericol, susține Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP.

O copilă în vârstă de 12 ani este căutată de Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Minora a dispărut în după-amiaza zilei de 26 octombrie.

Potrivit primelor informații fata a mers împreună cu părinții la cules ciuperci în pădurea din apropierea localității Olișcani, raionul Șoldănești.

La un moment dat părinții au stabilit că fata s-a îndepărtat de ei și nu mai este în vizor. ”La ora 15.22 au fost alertați salvatorii Secției Situații Excepționale Șoldănești și angajații Inspectoratului de Poliție pentru a efectua căutările copilei. La fața locului sunt antrenați în operațiune 8 salvatori și 20 de polițiști, care efectuează lucrări de căutare în pădurea dintre satele Olișcani și Dobrușa, dar și pe traseul R 13 unde se presupune că minora a dispărut” anunță ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu.

Cazul este cercetat de organele de drept.

Citește și:Scandal diplomatic la Chișinău – se încing spiritele între Ambasada Rusiei și cea a României

Dosar Media

Ai o noutate?