A murit Actorul din ”Game of Thrones”, Wilko Johnson – Se confrunta cu o boală nemiloasă

Wilko Johnson, talentatul actor și muzician, a murit la vârsta de 75 de ani. Vestea morții starul din ”Game of Thrones” a intristat o întreagă comunitate. 

Moartea legendei Dr. Feelgood și a starului din ”Game of Thrones” a fost anunțată pe paginile de Twitter și Facebook ale trupei sale.

”Acesta este anunțul pe care nu am vrut niciodată să îl facem și o facem cu inima foarte grea: Wilko Johnson a murit. S-a stins din viață la domiciliu luni, 21 noiembrie.

Vă mulțumim că respectați intimitatea familiei în aceste momente foarte triste. RIP Wilko Johnson.”, a fost mesajul publicat pe Twitter și Facebook.

Artistul se confrunta de mai mulți ani cu o boală nemiloasă.  În anul 2013 a aflat că suferă de cancer pancreatic în fază terminală. La vremea respectivă medicii i-au depistat un nodul la stomac și i-au mai dat doar 10 luni de trăit.

Actorul din ”Game of Thrones” s-a confruntat cu o serie de probleme medicale

Un an mai târziu, actorul din ”Game of Thrones” a mers să consulte și opinia unui alt medic. Acela a fost momentul în care a aflat că avea o tumoare malignă rară și deloc agresivă. În aprilie 2014, a suferit o operație de 9 ore pentru a i se extirpa pancreasul, splina, o parte din stomac și o parte din intestinul subțire și gros la Spitalul Addenbrooke din Cambridge.

Ulterior, în octombrie 2014, el le-a spus fanilor că nu mai are cancer. După operație și până la moartea sa, legendarul chitarist punk a continuat să cânte live. Chiar la începutul acestui an a avut concerte în Marea Britanie.

John Peter Wilkinson, care era cunoscut ca Wilko, era faimos pentru stilul său distinctiv de a cânta la chitară și a jucat un rol în influențarea mișcării punk englezești.

De asemenea, s-a aventurat și în actorie, făcându-și debutul pe ecran ca Ser Ilyn Payne în Game of Thrones în 2011. Inițial, simbolul punk a apărut ca invitat, dar ulterior a revenit la rolul său pentru cel de-al doilea sezon al serialului HBO.

În ciuda faptului că a luat parte la două dintre cele mai memorabile scene de deces din serial, HBO a fost nevoită să elimine treptat popularul personaj al lui Wilko din cauza stării de sănătate a acestuia.

Dosar Media

Ai o noutate?