Victorie pentru Ala Nemerenco în ”scandalul diplomei de master” – Socialista Ala Darovanaia, obligată să-și ceară scuze publice pentru informații false

Deputata Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ala Darovanaia a fost obligată de Judecătoria Chișinău, sediul Centru să își ceară scuze publice și să îi achite 24 600 de lei Alei Nemerenco, consiliera prezindențiale în domeniul sănătății.

Decizia instanței vine după constatarea faptului că Darovanaia a răspândit informații false și defăimătoare precum că Ala Nemerenco a primit în mod ilegal diploma de master.

Se obligă Ala Darovanaia să dezmintă în același mod în care au fost răspândite, în cadrul unei conferințe de presă, la sediul Parlamentului R.Moldova, cu invitarea tuturor reprezentanților mass-media și să publice textul dezmințirilor pe pagina sa de Facebook.

Astfel, deputata socialistă trebuie să-i achite Alei Nemerenco și 20 de mii de lei cu titlu de prejudiciu moral, 3 400 de lei pentru cheltuielile de judecată și 1 200 de lei pentru serviciile de traducere.

Dosar Media

Ai o noutate?